Del 2: januar 2014 / Torsdag den 9. januar

Torsdag den 9. januar

Der er gang i blikkenslagerne og tømrerne. Der forbindes rør og lægges svalehaleplader, og gøres klar til gulvarme i øverste plan (køkken/alrum).
Det var frokostkaffe og bassetid så vi fik snakket lidt sammen, det er nu så hyggeligt. Jeg skal nok lade være med at forsinke overhovedet, måske lige undtaget når jeg skal kravle på stigerne :-))
Håndværkerne udtrykte at de godt kunne lide at arbejde på denne nybygning, for den var ikke som de andre, som de kunne lave i blinde. Her var der lidt udfordringer med de 3 plan. Det er altid rart at høre og det fremmer også den faglige stolthed over sit arbejde - tror jeg, at man bliver udfordret på sit håndværk/job....
Blikkenslagerne kører hjem og holder fri imorgen, men kommer igen mandag. Tømrerne fortsætter imorgen men de er jo også "lokale".
12:50 ds
 
Tømreren fortalte at det var imponerende hvilken nøjagtighed de forskellige elementer kom med, det var ganske få tilretninger der skulle foretages. Tilretninger som det faktisk ikke var mulighed for at forudse, på trods af en computer blandet ind i det.
ds