Del 1: hele 2013 / Tirsdag den 10. december

Tirsdag den 10. december

Byggesæt - det lyder mærkeligt, men det er det faktisk. Byggesæt for voksne der laver huse. Allerede kl. lidt over 07:00 var man i gang. Tømrerne lavede de sidste remme/styrebrædder. og de første vægelementer i kælderne blev placeret. Heldigvis var vejret med håndværkerne. Temperaturen var mellem 7 og 10 grader og det var diset. Men kameraet kunne uden problemer bruges.
Lastbilen med kran kan faktisk række 32 meter og helt derude kan den løfte 700 kilo - det er en sjat. Men så langt skal elementerne dog ikke.
Der skal 4 trailerlæs til huset. og første trailerlæs er med elementer til alle væggene i kælder og øverste plan. Det sidste gulvelementer blev placeret ved middagstid. I løbet af eftermiddagen blev væggene i øverste plan placeret.
Ved 3-tiden var jeg tilstrækkelig kølig, og skulle også lige hjem og rense hvid byggesilikone af mit ærme og side. Renset benzin duer ikke, men en googlesøgning sagde at man evt. kunne bruge cellulosefortynder - det virkede, min nyeste frakke er reddet - tak google.
Spændt på hvor meget de når af trailer nr.2 som står klar. Den første trailer var med vægge og gulve. Og der kommer i alt 4 trailer med byggesæt....
17:25 ds